Personal trainer Lasse Venho
Lasse Venho

KUKA OLEN?

Valmistuin  koneinsinööriksi vuonna 1987 ja työllistyin osastopäälliköksi suureen raskaan metalliteollisuuden konepajaan turussa. Nuoruudessani harrastin kestävyysurheilua.

Kuntosaliharjoittelusta kiinnostuin 1980-luvun lopulla. Vuoden 1993 kesällä ostin kuntokeskuksen (M&M Kuntotalo), jossa treenasin, yhdessä muutaman ystävän kanssa.

Ihka ensimmäisen kuntosaliohjauksen tein 3.1.1994. Neljä vuotta ennen, kuin Suomessa alkoivat ensimmäiset personal trainer koulutukset. Olen siis melkoinen kuntokeskusalan nestori. Kuluneen 25 vuoden aikana olen opiskellut liikunnan ohjausta, ravintotieteitä ja auttanut tuhansia ihmisiä saavuttamaan hyvinvointitavoitteitaan, suuria ja pieniä.

M&M KUNTOTALO

Pienestä kuntokeskuksesta, jonka vuonna 1994 ostimme, on kasvanut markkinajohtaja Turun talousalueella.Vuosien saatossa se on työllistänyt satoja liikunnan ammattilaisia, josta asiasta olen erityisen iloinen. Suunnatonta mielihyvää olen saanut siitä, kun olen nähnyt tuhansien ja tuhansien asiakkaiden saavuttavan hyvinvointitavoitteitaan. Vaikka yhä vielä omistan pienen siivun yrityksestä, en ole enää päivittäisessä johtamisessa mukana. Lisätietoja:

M&M Kuntotalo